×

Toegang tot het naturistendorp

Om de veiligheid en de rust van het naturistendorp te bewaren, is de toegang tot het dorp gereglementeerd. Om het te betreden, moet u zich inschrijven bij de receptie die zich bij de ingang van het dorp bevindt. De tarieven zijn voordeliger voor mensen die een accommodatie hebben geboekt. Zij moeten dan hun reservering verantwoorden en per persoon een identiteitsbewijs tonen. De huurders krijgen dan een badge die geldig is voor hen en hun voertuig.

De 2021-tarieven variëren van 15 euro voor een verblijf van 1 tot 3 dagen tot 25 euro voor een verblijf van 31 dagen.

Indien de receptie bij aankomst gesloten is, zal de bezoekers worden gevraagd een identiteitsbewijs bij het bewakingspersoneel achter te laten tot de heropening de volgende dag.

Author

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*